Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pust

en skål med chips och ett glas cider
fick duga inatt

vinet var slut och du e i stockholm

vilsen och blek klagar jag över tv tablån
och min avsaknad av
kärlek.

främst till mig själv.

det enda vapen jag har kvar är pennan i handen
men allt papper i världen har tagit slut

behöver få lite luft i mitt vakuum

få andas annat än marlboro ligt
och förtvivlan.

pust.




Fri vers av torsten i fjärran
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-03-25 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

torsten i fjärran