Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ambivalent


i känslostormens epicentrum
lever jag

om du skulle söka mig nån gång.

ta av dig ditt vackra leènde
och använd mörka solglasögon

släck sedan stjärnorna på himlen
så jag inte ens behöver se din skugga

tala med stängd mun
och vidrör inte marken när du går

går för att lämna mig med en längtan efter mer
och ett behov av mindre



ambivalent är jag
vacker är du




Fri vers av torsten i fjärran
Läst 449 gånger
Publicerad 2005-09-25 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

torsten i fjärran