Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dedikerad till bögmarcus


när kluvna stjärtar krossas

innanför dom tygbeklädda ridåerna struttar dom vilseledda i trikåerna
med bågnande bonge och säd i kalsongen fylls salongen med lavemang och ångest
utan lädersäck eller väderstreck trevar jag mig fram på knä från häck till häck

den tunga bögluften lämnar min lunga när jag äntligen når fram till en kvinnlig klunga
förtjusningen förbyts till hopplöshet när berusningen inte matchar deras kroppsstorlek

när skinkornas djup kräver mer än en sup och babyoljan tagit slut då får dom som har mer förhud än skaft gå ut och smutta gubbsaft tills dom får rätt lut

läget var minst sagt akut




Fri vers (Prosapoesi) av ringmuskelmarodören
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-17 23:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas ;)
2014-04-21

    ej medlem längre
Humor, riktigt bra:)
2014-04-17

    ej medlem längre
Hahahahaha!Sköj!
2014-04-17
  > Nästa text
< Föregående

ringmuskelmarodören
ringmuskelmarodören