Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livets stig


led ljus

En stjärna bara för mig
En banande- vägledande stråle av ljus
Lyser- visar- väg, vid svåra val
Låter mina ögon se -klart
visar med visheten hela hand
allt som är rätt
vad lätt att hitta rätt
bland taggiga tanke snår
slippa trassla in sig
göra sig blodig
oren ,svår ,svart ,död ......

i stället få, ligga i ett kosmos
på en mjuk stråle av ursprungligt ljus
se så ,tryggt
se så, du har äntligen fått komma hem .




Prosa av Broken Sword
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-18 04:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broken Sword