Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inåt

"Jag flydde inåt berget.
Min kropp var tunn
och mager.
Min själ var lika vek
och skör.
Jag ville helst vara ifred.
Inåtvänd och skygg,
höll jag mest tilll
i min bergsal


Ibland, följde jag med
Viola och Jimo på vildsvinsjakt.
Vi använde pilar och stenar,

Sen blev det grisfest!"

Marianne Räf som skrivit denna. http://www.poeter.se/Medlem?writerId=42764

Hon är sjukt säker! En hyllning till dig ;)




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-19 06:46



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Tack, söta, rara! Fasen, vad glad
jag blir! Kram!
2014-04-19

  Angel of love
En väldigt värdig och fin hyllning.
2014-04-19
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B