Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeten

Jag finner att mina dagar.
Slutar med en punkt.

När natten kommit.
Ligger mina drömmar på ett pappersark.




Fri vers av Nerdissta
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-19 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta