Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarfylla

En drink i min hand
Ett bra band
En mysig fylla
En komplimang för min hylla

Bara en massa skratt
En varm sommarnatt
Vi ska njuta av att vara unga
Och bara sjunga

Sjunga en glad fyllesång
Gång på gång på gång




Fri vers av Idasndvall
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-19 16:37



Bookmark and Share


  byggpoeten
Gav et leende på läpparna:)
2014-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Idasndvall