Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankarnas liv

Vaknade med en tår bland ögonfransarna
För jag vill inte förlora den trygghet
Som knyter sitt band kring mitt tvivlande hjärta

Somnade till tonerna av ett fallande regn
Hoppas på att solen snart åter strålar
För att fylla mina drömmar med glädje

Lever med en grådisig känsla i själen
Medans klockans tickande viskar tyst
Det är dags att finna vänskapens fästning




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-21 12:53



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Gillar verkligen dina ord/ kram
2014-04-24

  axveronika
vilken fin växelverkan mellan väder och känslor
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP