Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Burning Gold


This grouseinspired spirit

has set fire to my mind

I feel drowsy and I spill it

as I lie here and unwind

It's risky business, whisky dizziness

I get slower yet grow bold

but it's lip bliss when I sip this

liquid smoke that's turned to gold




Fri vers (Prosapoesi) av Yak
Läst 111 gånger
Publicerad 2014-04-22 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yak
Yak