Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kära. Min kära.

Min kära. Min kära. Min mening, mitt mål. Jag älskar dig och beundrar allt du gör. Varje ord du talar, varje blick du ger är som sammet mot min hud. Mitt hjärta gör ont av den skönhet du med lätthet strålar ut. Men det är inte beundran du vill ha. Det är inte beröm du söker. Nej. Din ödmjuka människa! Du söker efter skönhet och kärlek. Efter sannhet och äkthet. Efter en dröm som är sann. Din fantasi är ren och god men verkligheten är smutsig och hemsk. Jag har blivit smutsig och förstörd av min omgivning. Så hur skall jag kunna vinna dig om jag inte tvättar min själ. Jag går in i mitt hjärta och skrapar det rent. Gå väck, onda motiv och själviska önskningar! Här ska byggas en ren och god person. En som inte sviker. En som inte är falsk. Min kärlek skall skina som tusen solar, och du ska få njuta av värmen jag ger. Min älskade älskade vän. Håll ut och var stark. Ge inte upp. Snart skall jag lyfta dig upp ur din dröm. Och visa en verklighet som är drömmarnas kung.




Fri vers av Yak
Läst 128 gånger
Publicerad 2015-07-22 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yak
Yak