Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågen

regnbågen är en pelare
som sträcker sig upp ur havet

( när livet återigen alstras )

mot en klarblå himmel
med rosa kanter




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 130 gånger
Publicerad 2014-04-22 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson