Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargarna

Jag är trött.
Det är för tröttsamt att existera och för komplicerad att vara människa.
Jag är trött på att försöka och varenda gång slås ner till botten igen.
Framförallt är jag trött på att försöka tysta rösterna och kämpa mot vargarna som klöser inom mig.

Rösterna är för höga nu, dem vrålar konstant i mina öron.
Jag kan inte koncentrera mig på någonting längre, kan inte tänka klart.
Jag vill inte längre.
Vargarna klöser upp min bröstkorg och tar sig ut.




Fri vers (Fri form) av sjufyrasju
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-24 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sjufyrasju