Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man åker tåg finns det nu en gång för alla en rad oskrivna regler att hålla sig till. Vilka de skall vara får var och en själv lista sig till. Det är bara en av sensationerna med att sitta på ett tåg och känna fartvinden i håret.


Dagens reflektion 20140424




Jaget kan inte
vänta på att
livet skall komma

till just sig.
Jaget måste se
till att istället

ta livets båt
till centralstationen och
väl där sätta

sig på tåget
till som Någonstans.
Någonstans väntar livet.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2014-04-24 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP