Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens värld

När livet
fångas
i en natt.

Vara
i vanlig
vaka.

Ett sökande
på plats.

Känslor
inom
vardagsnatt.

Sanna svar
kan göra
bättre dar.

Leva
kvar.
I rum
som man
valt.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-24 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP