Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är en dikt om min far, han var aldrig närvarande, han lämnade min mor efter han gjort henne gravid, innan det var han otrogen. Så det här är en dikt för er alla som känner till smärtan.


Looking Back

Looking back

Looking back; I see red,
looking up; I see the sky.
Looking down; I see mother earth,
looking foreward; I see the ocean.

Looking back; I see scars that bled,
looking up; I see a meaning of life.
Looking down; I see why it’s worth,
looking foreward; I can’t see how I could be so blind.

Looking around; everythings dead,
looking around; I’m still asking why?
Looking around; you ran away from your sons birth,
looking around; you’re no longer in my mind.

Looking back,
looking up.
Looking down, looking foreward;
never around.




Bunden vers av Cevin Keri
Läst 498 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-25 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cevin Keri
Cevin Keri