Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Samuel E. Rajeus / den 25 april 2014


DÖRREN

 

Öppna din dörr

Se ljuset

Fäst blicken

Agera

 

Säg inte att det inte går

Säg inte att de inte låter dig

Det kanske är svårare för dig

Men det går

De kanske gör det svårare för dig

Men det är inte omöjligt

 

Sätt upp ett mål

Sätt upp delmål

Det är resan som är målet

 

Öppna din dörr

Ge inte upp

Du kan det

Och du är värd det

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Samuel E. Rajeus VIP
Läst 524 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-26 10:23



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En text som berör på djupet!

2014-05-29

    snöö
Önskar det vore så, men livet är ofta mer komplicerat än så.
2014-05-14

  walborg
Hoppstärkande fin text - tack
2014-04-26

  Marita Ohlquist VIP
Som en ledstjärna!
2014-04-26

    ej medlem längre
hoppfullt! härligt. tack.
2014-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Samuel E. Rajeus
Samuel E. Rajeus VIP