Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nr 57 "Jag såg dig dansa"

Från lägerelden så hördes musik
Jag närmade mig den vid stranden

Jag såg dig dansa
Jag blev sedan aldrig den
samme igen

Lärgerelden slocknade
Men jag blev aldrig den samme igen

Elden tog fäste i mitt hjärta
Som aldrig igen

© Christer Johansson 2014-04-26






Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-26 10:43



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Kan se henne framför mig.
2014-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP