Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[ !----------! ]


[ 3E ]

[ Sömnig seneftermiddag. En sol på väg ner. Tar en tupplur. En bok på gång är. Paus. ] Lö i Omnejden City UND SO WEITER… und so weiter. FZ wrote that? [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] [ !----------! ] FX wrote that. /0… okay.




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-26 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed