Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akut

läget känns akut

benen består av brädlappar
ihoplimmade med sytråd

lampan lyser utanför ramarna
i ett desperat försök
att komma framåt

det enda som går
är tiden

som fastnat på fem i tolv




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 191 gånger
Publicerad 2014-04-26 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson