Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månslagen

Jag ser dig klättra på väggen,
väcka det som är dött.
Jag ser hur du halar din skugga,
ur intet växa dig stor.
Så ärligt rund du förklarar,
ditt liv i ändlösa hav.
Likt ljuset du lever där ovan,
att väcka liv i vår dröm.
Så stilla så mäktig du lyser,
utan att värma min kropp.
Men utan vårt mörker du blöder,
med bleka strimmor av hopp.





© georgmoller.se







Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-29 02:02



Bookmark and Share

  Sanna i badet VIP
Vacker måndikt. Ser den glida fram över himlavalvet
2014-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller