Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Goda och dåliga nyheter

Christer Sturmark har blivit omvald som ordförande för förbundet Humanisterna på deras kongress.

Dåliga nyheter för varje oseriös debattör som inte sympatiserar med en vetenskaplig kunskapssyn och/eller tanken på ett sekulärt samhälle, med allt vad det innebär av religionsfrihet och respekt för varandras livsåskådningar.

Dåliga nyheter för varje oseriös debattör som sympatiserar med en vetenskaplig kunskapssyn och/eller tanken på ett sekulärt samhälle, med allt vad det innebär av religionsfrihet och respekt för varandras livsåskådningar.

Goda nyheter för varje seriös debattör som inte sympatiserar med en vetenskaplig kunskapssyn och/eller tanken på ett sekulärt samhälle, med allt vad det innebär av religionsfrihet och respekt för varandras livsåskådningar...

Och för alla oss andra...:)


http://hakans-blogg.blogspot.se/

https://www.youtube.com/user/MrHKWD




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-29 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund