Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket

Så mycket tankar
som tänks
under natten

Så mycket oordning
som rör till
bland det ordnade

Så mycket tid
som slösas
på ingenting

Så mycket ångest
som upplevs
hos alla barn

Så mycket stress
som presteras
och levereras

Så mycket kärlek
som saknas
i vår värld

... vad är det vi gör... egentligen...




Fri vers (Fri form) av AjBi
Läst 430 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-30 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi