Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåren hänger kvar

Stulna ögonblick
Sluter sina ögonlock
Blinkar så i smyg

Fruset ögonblick
Tinar i ditt irishav
Ögat suddas ut

Glömda ögonblick
Söker efter källardörr
Tåren hänger kvar






© georgmoller.se





Bunden vers (Haiku) av Georg Möller
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-30 13:09



Bookmark and Share

  Songbird VIP
Fantastisk! Du kan väva dina ord så väl att de känns in i märgen! Tack!:)
2014-05-07

  Ponkla
Mycket bra!
2014-05-03

  Sanna i badet VIP

"Glömda ögonblick
Söker källardörr
Tåren hänger kvar"

Det ryms massor i de orden. Känslan av att fly undan men inte kunna.

Stark dikt
2014-04-30

    Amisan
Älskar allitterationerna - speciellt det frusna ögonblicket i is-iris-hav. Genialt!!!
2014-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller