Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schhh, jag dör...

Lykta kärlekskärl
Drunknar i en öde sjö
Ripplar ebbar ut

Droppar av passion
Faller från din hjässberlock
Blodvensfall ett slut

Händer av en mö
Förmultnar under kritvit hud
Tyst, en tyst minut





© georgmoller.se







Bunden vers (Haiku) av Georg Möller
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-30 17:40



Bookmark and Share

  Sanna i badet VIP
Den rinner, dikten

En kärleksdikt som för mig beskriver den förlamande känslan av att dö lite grann av längtan i all dess härlighet

vacker som en besvärjelse
2014-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller