Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siamesisk tvilling

solen är en siamesisk tvilling
delar du på tvillingparet
omvandlar du båda

( solen går ett steg framåt )
innan den slocknar
och dör

( solen antänder en vit dvärg )

sen måste den vila i sju år
innan den kan börja skina igen

ensam




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-02 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson