Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossad

Lämnad..
Ensam...
Ledsen..
Helt jävla slut..
Förlorad i mörkret..
Kvävd av tårar..
Vill inte se eller känna mer..
Vill tappa mig själv..
Längtar efter sekunden då luften inte går i mig längre..
Vill inte se blodet rinna vid mina fötter..
Vill inte känna hjärtats kramp av all smärta..
Allt har jag förlorat ..

Alla stjärnor jag drömde mig bort till har vänt mig ryggen..
Himmelen som en gång var klar är ett enda stort svart hål..
Rädd för att fortsätta leva gömmer jag mig i ett hörn..
I ett försök att skippa smärtan som river mig itu inombords biter jag ihop..
Jag gräver in naglarna i huden och försöker hålla tillbaka tårarna..

Vill ha en varm tröstande kram jag kan ligga i hela dagen och kvällen..
Samtidigt vill jag inte få medlidande eller kärlek igen,.
Rädd för att bli sårad och lämnad igen..
Vill inte vara med om nåt igen..
Men mitt hjärta saknar..
Tom..
Vilsen..
..och förstörd..

Vill känna mig älskad, men står inte ut med att bli krossad igen,,
Har små skärvor av mitt hjärta som kämpar att hålla sig kvar..
Resten av dem små vassa bitarna klämmer jag i min hand..
Vill ta livet av mig och försvinna..
Men..
Kan inte såra nån..
Förlåt för all min sorg jag inte kan balansera..
Förlåt för all min fantasi, tro och hopp..
Allt är ett helvete..




Fri vers (Fri form) av It's my life
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-03 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

It's my life
It's my life