Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom

 

och så kom dom - tårarna
och så kom jag
lika nyförlöst som naturen om vårarna

kramade ensamheten
ensamheten omfamnade mig
viskade åt ensamheten att jag måste få gå

 

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 545 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-05-03 17:51



Bookmark and Share


  MieMo
Verkligen smärtsamt öppet, kommet från dig. Modigt och vemodigt!
2014-08-03

    ej medlem längre
fin text..känslosam
2014-05-07

    H Mstedt
Vackert!
2014-05-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
dessa starka känslor
2014-05-05

  Mikael Ekman
Vackert och lite sorgligt, lite ovant för att vara dig.
Inte så mycket rock n roll utan blueskänsla.
Fortsätt !
2014-05-04

  träsnidaren
Det gör ont att läsa.
Vad vackert!

Men du är inte ensam

om att vara ensam.
2014-05-03

    ej medlem längre
Ensamheten är inte rolig alla gånger...
2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP