Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en dikt som jag har publicerat i US 1999.


Början på slutet

Bonden gödslar
Fabrikerna spyr ut giftig rök
Ängarna är bruna
Himlen är inte längre blå

Fåglarna sjunger inte mer
Döda fiskar täcker stranden
Små barn, små barn
drick inte av vattnet




Fri vers (Fri form) av Roger T
Läst 99 gånger
Publicerad 2014-05-03 17:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Människans synd fördärvar skapelsen.
2014-05-03

  Omjagfickbestämma
Tänkvärd dikt! Det mesta är tyvärr förpestat idag
2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Roger T
Roger T