Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

An old man pant

It's an old man pant,
it caress and care
with its cotton flair
on your scrotum hair.

It's an old man pant,
it caress and care
with a gentle touch
it will bring you luck.

It's an old man pant,
it caress and care
with its soft embrase
round your grown out waist.





© georgmoller.se







Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-05 20:11



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller