Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sägs att det är i nöden Din vänskap sätts på prov

När tvivlet är som störst
visar Du mest
Din medmänsklighet

ödmjukt framför Du
att det finns hopp
om en morgondag

Trots alla tårar
som ljudlöst faller ner
påminner Du om skratt 
som vi ofta delar
och allt annat vackert
som vi många gånger ser

Det är inte i ensamhet
som Du får näring
utan bland goda vänner
genom kommunikation
ibland även genom tystnad

Men vetskapen om att Någon finns
att Du inte är ensam även om Du är själv
kan skapa den trygghet Du behöver
för att orka gå ett par steg till

© Angela Bohlin

 

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 626 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-05-05 21:01



Bookmark and Share


  Magica VIP
Mycket fint diktat med rikt innehåll.
2014-05-22

  Ronny Berk
ett budskap av vikt och värde; så ser jag den texten !
2014-05-10

  Yeppis
De finns så mycket kärlek och varma budskap i texter min vän
Kram
2014-05-10

  Marita Ohlquist VIP
Vänskap är en skattefri förmögenhet!
2014-05-10

  princess in the new world
Så mänskligt och fint skrivet! <3
2014-05-10

  axveronika
Klokt kärleksfullt skrivet
2014-05-10

  Lena K Nilsson VIP
Så sant och bra skrivet!
2014-05-10

  Lars Hedlin
Mycket bra insiktat ;)
2014-05-06

  lodjuret/seglare VIP
Du har så rätt och när vännen
känner sig i avsaknad och nöd
behöver den blott säga dig som så
'sätt min vänskap på prov'.
2014-05-06

  Ninananonia VIP
Absolut sant :) bra..
2014-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP