Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Persefones mortelstöt

Fruktbarhetskronblad
Fäller sina vingars gunst
Blottar sin pistill

På Olympus strand
Strosar ensam tanke fri
Sjunger för en äng

I karpellens vrå
Ryms en evighet av ljus
Hades klorofyll

I hans rikes sal
frukten strålar skiner klart
Vintern kommer till

Vårens första dag
Väcker hennes hjärtas frid
Frälser våra liv







© georgmoller.se






Bunden vers (Haiku) av Georg Möller
Läst 227 gånger
Publicerad 2014-05-06 01:44



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller