Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Scenombyte

Scener förändras
- byts ut.
Minnen förvaltas
- bryts ner.
Tankar förökar
- blir fler.
Vinet bedövar
- till slut.





© georgmoller.se





Fri vers av Georg Möller
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-07 18:09



Bookmark and Share

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Gungar fort som raptexter
2014-05-08

  Sanna i badet VIP
Känner processen från första ögonblicket med vinet till sista.

I alla enkelhet innehållsrikt beskrivet.


2014-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller