Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pakten

Far vind, med en bris genom hängbjörkens väl,
smek lungor som sover i rus!
Brist knopp, likt en ven som briserar din själ,
svep dig, över kärlekens brus!

Gör mig, till en kraft som förgyller din kropp,
bränn hjärtat med åtråhetsglöd!
Fyll mig, med din dryck som berikar mitt hopp,
som våren, skall väcka en död!

Fall fritt, i en tår från din älskades giv,
känn värmen som dansar i takt!
Väx så, i min jord som beundrar ditt liv,
ur orden, som slutit en pakt!






© georgmoller.se






Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-08 02:29



Bookmark and Share

    ej medlem längre
Sensuell njutning att läsa.
2014-05-08

  RitaBrunner
Denna gick rakt i hjärtat! Skickligt skaldat om kärlek och åtrå...
2014-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller