Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
She is 17 years old and is called Miss viagra for men.


• Mission impossible.

 An old fisherman, And a bit of a nutter in mind. cried his accident at sea.   Get your eyes full of tears, As networks have remained empty.   Fishing was too much    Wealth and net hard    And overturns in return.   Home, he could not go to the old woman with empty hands She was hungry as a troll.   cried and sobbed fell into a deep sleep. Evening leave slowly caress his knee.    bright, Black dirty rag. Broken in the dust of stars Moonlight whispering emptiness ... Strand, Horizon swinging nudity.   Silver dream to fish production networks have been sold. Old woman less in rebellion.   He was the king of fishing ... Large increase.   At dawn a mermaid rising from the ocean waves, leaving him ashore.   He now wrecked, As the oppressed   But clutching in his hand a magical pearl Received, the ocean's beauty.   His soul becomes a young man corp Way to go back to the old woman    Was impossible.

 

En gammal fiskare,

Och lite av en nutter i åtanke.

ropade hans olycka till sjöss.

 

Få ögonen fulla av tårar,

När näten har förblivit tomma.

 

Fiske var för mycket

  Rikedom och netto hårt

  Och välter i retur.

 

Hem, han kunde inte gå till den gamla kvinnan med tomma händer

Hon var hungrig som ett troll.

 

grät och snyftade föll i djup sömn.

Kvälls ledighet sakta smeka hans knä.

  Ljusa,

Svart smutsig trasa.

Bruten i dammet av stjärnor

Moonlight viskar tomhet ...

Strand,

Horizon svängande nakenhet.

 

Silver dröm att fiska produktionsnätverk har sålts.

Gammal kvinna mindre i uppror.

 

Han var kung av fiske ...

Stor ökning.

 

I gryningen en sjöjungfru stiger från havsvågor, lämnar honom i land.

 

Han nu havererade,

Såsom de förtryckta

 

Men höll hårt i sin hand en magisk pärla

Mottagna, havets skönhet.

 

Hans själ blir i en ung man corp.

Väg att gå tillbaka till den gamla kvinnan

  Var omöjligt.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-08 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP