Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkt kallt stilla tyst

Vågryggen skjuter
de mörka smaragdbergen,
ostronmoln skingras.

Ebbdalen lyfter
trötta glitterparader,
öde tånglandskap.

Vitskuminferno,
vågglaciärer krockar
duvblå horisont.

Saltvattentåren
begraver mig djupt i dig,
mörkt kallt stilla tyst.





© georgmoller.se





Bunden vers (Haiku) av Georg Möller
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-10 02:29



Bookmark and Share

  Sanna i badet VIP
Ger intressanta bilder!

Tack!
2014-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller