Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nedstämd å aningens bedrövad.


Ur lag



Svunna dagar
kommer inte åter.
Doft av ros
och av skit
är ej desamma.

Mörkrets hundar
jagar dagens duvor,
i omlopp runt
hela planeten,
som hyser liv.

Hopplöshetens kramp,
skinande Ikon, har
fått mig ner på knä,
förut,- men nu slänger
jag mig hellre i ån!

Har inget mål
för dagen.
Det Förgångna
värker som en kall
reprimand i själen.

Svårt att se spår
av Lyckans ljus.
Hoppas, ändå, att
komma i form --
-- till hösten...





Fri vers av Marianne Räf
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-10 18:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
När man är nere i dalen, så kan det sedan bara bära uppåt...bra beskriven känsla...
2014-05-11

  ULJO
Allt gott till dig vännen. Men skriva fängslande det kan du i både med och motgång.
2014-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf