Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

THE LOSERS

Those who feel lost

Take every opportunity, if they feel they got some power,

Abusing their positions and bully others.

 

Stockholm/ May 10, 2014




Fri vers (Fri form) av Samuel E. Rajeus VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-10 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samuel E. Rajeus
Samuel E. Rajeus VIP