Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlig

Jag går tyst på tå för att inte höras…
gömmer mitt ansikte mot marken för att inte ses...
kämpar så för att dina ögon inte ska leta efter mina
jag vill bara vara den som osynligt går förbi
den som går i kläder utan ett ansikte
inte redo för att möta nya blickar
men även om jag blundar för dig
så strålar din skönhet igenom mina ögonlock!
dina andetag bankar tillslut in min mun
som stormas av dina kyssar
i dina läppars mjuka famn
fick mitt hjärta ett leende




Fri vers av Emil Landhagen
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-11 09:14



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Vad vackert du skriver:-)
2014-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Emil Landhagen
Emil Landhagen