Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tavla till dig

Jag har gjort en tavla till dig
där jag kan visa den enastående fägring du skänkts
dina läppars nätta kyss och ögons öppna värld
har jag målat i ljuv akvarell
dina gullregnslockar glänser likt en öppen skattkista i solens sken
våra ljuva minnen är färglägga så intagande klara, min kära
jag har penslat fram ditt överraskande leende
när du ser mig som står på knä för din hand
målat en fjäril som satt sig som en förtjusande ring på ditt finger
vår lyckas tårar är målade som glittrande dags stjärnor i skyn




Fri vers av Emil Landhagen
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-22 05:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker hyllning till den älskade
2014-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Emil Landhagen
Emil Landhagen