Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag jag äter enkel mat,

 

Skalade räkor, rökt lax, 1 kokt äg, fräsch potatis från Skåne ABBA sil löjrom från Amerika. Fast jag tycker om den ryska, men utan konakter får jag inte tar på sånt delikates. Fri rolighet i handel restriktionerna börjar tar kontor.

Som jag skrev i artikel från igår ”Stängd Stängd Djupsnö ”Rumänien väntar på besked från rysk regering om hotelse med krig gäller eller var bara skojade eller pratade munnen framför Ryssland viceminister?

Ja det är svårt att säja till granskaps länder vi kan inte ger Ers, fria lejd på grund av sanktionerna.

 Men Rumänien är en mycket bevakat stat och liksom inte bor hemma hos sig.

Amerikanerna bestämer och Europa unionen. Politikerna är bara marionetter precis som si Sverige.  

Folket, hur har folket vi talar om det annan gång.

  

Himmel och pannkaka. Vad pratar jag om de brinner snart mina äpplen paj!

 Min äppelpaj gräddas i ugn just nu, jag hittade inte fina rabarber. Så jag kör andra gång i rad till dessert äpple paj kaka, med vanilj sås.

Regnet har upphört hittills och jag ser glimtar av sol …

Idag öppnar jag och bor på 18 dörrar bred front rums, plus uterum vi har vår städning i bostadsförening kl. 17 det blir rolig se nytt ansikte nya människor.

 Dem är mest människor som är nyligen inflyttade till Stockholm på grund av arbete.

Ja Stockholm expanderar huvudlös.

De kommer att finnas demonstrationer för en hänsynslös exploatering av Stockholm regionen.

Och nu min skriv övning är slut och äpplen kakan färdig. Ser framemot en grillad vurst Korv ute på trägårdsarbete.

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-11 11:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det låter som en riktig festmiddag med delikatesser samt äppelkaka efter!
2014-05-11

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Hej vem är Chomskys dotter? en roman eller?
Tack för "Många av mina texter väcker eftertanke" jag anstränger mig mycket visa parallellismer hur har det länderna....
2014-05-11

  Fale Bure VIP
Många av din texter väcker eftertanke, Chomskys dotter?
2014-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP