Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En jämförelse.


Ett skönare Helvete



Ropen genom natten och
skratten, kvällen innan --
har, nu, tystnat.

Kväljningar i dagens
ljusmättnad; är, dock,
hungrig. Har bara
lite gul lök, hemma,
att steka, -- men det
är, ju, desto godare!

Hispa-livet var kaotiskt
och ibland lyste en
ensamhetens gloria
runt in-å-utgången.

Värst var det senaste--
-(sista?) gången!
De TVINGADE mej att
sova på nätterna å
lade mig i bälte å
slemma skötare fick
sig en Omgång av
mina naglar
efter Oförrätter!

Medpatienter hade sex
på salen och stal cig
av mig, då jag sov.

Friheten är så mycket bättre!
Ett skönare helvete!





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 416 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-11 13:41



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Grattis till placeringen!!
2014-05-15

    Dan Myrbeck
Tunga erfarenheter!
Starkt att dela med sig som du gör!
2014-05-12

  ULJO
Mycket bra skirvet
2014-05-11

  byggpoeten
Hur man än vrider o vänder på de e frihet de bästa som finns:-)
2014-05-11

    ej medlem längre
I friheten har man vingar, men man lever fortfarande i en galen värld.. Det gäller att vara stark och hitta harmonin.. Bra skrivet Marianne. Kram
2014-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf