Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under min hud

Mörkt övergick till svart
Tunga stum mot gom
Ögon stela av sorg
Tåren dränker sig själv
Stela käkben biter
Krampar till djupt andetag
Utandning tanke blir till
Inandning tanke blir fri
Smärtan fyller ett liv
Ett lyckoslut att bemästra
Att befästa sin tron
Sin ödesdigra krona
Ögon svider - kippar
Söker luft under sina vingar
Under min hud
Karvar saknaden ditt namn






© georgmoller.se





Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-12 00:46



Bookmark and Share

  Lena Själsöga Keijser
läser dig
andas in bilderna
väljer att ej skriva under dem alla...
din stämma är stark... kanske kan bilderna ses vara svarta...ändå ser jag stjärnor tändas...så är det ju i det svarta... ser ofta de svarta fåglarnas allfärger skimra... dessas blick...det kan jag se här samt beröras
tack
2014-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller