Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanylkärlek

En dag i söndertrasad jacka,
skall sänka blicken bortom tid.
En natt där alla ögon tittar,
ett sinne rinner ur mitt liv.

Så ond jag insiktsseglet revar,
föraktar allt som jag förblir.
Skotar hem tunna nålars lycka,
en dagdröm och en mingelbild.





© georgmoller.se







Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-12 12:16



Bookmark and Share

    Bellan25
tunna nålars lycka

<333333
2014-05-12

  cilax VIP
fin
2014-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller