Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flamingokind

Spruckna självporträtt
speglar vårens spetsstrålar,
stormar i ett skrin.

Tidsperspektiv ur
svartvita incitament,
dör i en gardin.

Rökrocksdammyra
väcker slumrande synder,
målar enslig frid.

Dagboksbladsdoften
draperar cognacsoffan,
med sin spruckna tid.

Likmaskbostadsbrist
spränger bröstkorgshärbärget,
vid hans vägvalsgrind.

Sover i ett hav
av hjärtats tömda floder,
på flamingokind.





© georgmoller.se





Bunden vers (Haiku) av Georg Möller
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-13 10:44



Bookmark and Share

  Songbird VIP
Åh.., den här var så bra! Havet och dess ombörjan! Likmask bostadsbrist spränger bröstkorgshärbärget!Aj! Vilka rader! Var får du allt ifrån? Skall själv ta en Cognac i stillan ro efter "jordvilan" idag och ombörja! Så smärtande fina..fina.. rader! Tack!:)
2014-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller