Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskrivet

Adam och Eva får konkurens
från det äldsta fruktträdet i historien

päronet slår ut ormen från paradiset

kvar ligger ett oskrivet brev
en brevkniv förvisad till fotnot




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-13 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson