Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Match

varje lampa är en tändsticka
när asken är tom
måste du gå över bron
och äta upp dig
till matchvikt

när matchen väl börjar
är det viktigt
att du hamnar i rätt viktklass
så att du behandlas rättvist




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-15 00:54



Bookmark and Share


  cilax VIP
kul
2014-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson