Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akvariet

fiskarna dansar i ditt akvarium
i mitt står tiden stilla

världen är sluten
vattnet en pistol

jag dansar på ditt kommando




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 195 gånger
Publicerad 2014-05-16 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson