Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårt

Solen skiner, genom mig.
Samtidigt skrattar jag, en tår faller och sorgen kommer
utan att veta varför kommer paniken och vi krockar.

-du jag vi krockar hårt.




Övriga genrer av Strumpwoman
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-16 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Strumpwoman
Strumpwoman