Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycklig poet.

Förr var jag poetisk,
nu är jag bara jag.

Lycklig,
lite vilsen
bara jag.

Trött,
trivs med snön,
slasken,
pepparkakor
&
Snöflingor.

Bara lycklig,
bara jag.




Fri vers av Strumpwoman
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-10 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Strumpwoman
Strumpwoman