Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Författare/Poet Av: Marianne Andersson Skriven Av: Ingrid Andersson


Mitt Ljus

Han är världens rika ljus

Vindarna viskar sitt sus

Han kan höra din ljuva stämma så du hör

Änglarna sjunger sin musik i kör

Snart finns inga stunder kvar

Endast kärlek har du ju kvar

Livet är ju allt jag har

Säg mig då vad var det du sa?

Ska du säga jag eller nej!

Får jag fråga dig om du tycker om mej

Säg mig får jag älska dej

Så säg inte nej då

Kanske blir det vi två

Jag vill säga tack och hej då

Vi ses igen

Det finns just nu bara en

Tack för att du är min vän än

Varsågod lilla vän

 

 

 




Fri vers av Ingrid Andersson
Läst 300 gånger
Publicerad 2014-05-16 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Andersson
Ingrid Andersson